Entreprenørselskaper

Sortland Entreprenør AS

Sortland Entreprenør AS ble etablert i 1964, og er i dag Vesterålens ledende entreprenørselskap. De leverer entreprenørtjenester til både det private og offentlige markedet, og er totalleverandør av nybygg, anleggsarbeid og rehabilitering av næringseiendommer.

Harstadbygg AS ble stiftet i 1986 da noen ansatte i Selmer Furuholmen i Harstad og Lofoten, med Kurt Arnesen i spissen, gikk sammen om å etablere et nytt lokaleid entreprenørselskap. Omsetningen i 2018 er 70 millioner og det er 30 ansatte.

  ByggTeam Hadsel

ByggTeam Hadsel as utfører de fleste oppdrag innen byggebransjen - både store og små. På referanselisten har de både skoler, forretningsbygg, eneboliger og tilbygg - samt ny ytterdør eller nytt vindu til fru Hansen.

Kai og Anlegg

Kai og Anlegg Entreprenør AS er et entreprenørfirma lokalisert på Sortland. Selskapet ble etablert i 1993 og er i dag 14 ansatte. De driver hovedsakelig innen anleggsaktivitet, men har også noe innen bygg.

Harstadbygg AS etablerte i 2006 et eget selskap, Harstadbygg Bolig AS, som fra samme tidspunkt også ble Mesterhus-leverandør for regionen. Mesterhus er Norges største boligbygger, og det trygge valget når du skal realisere boligdrømmen!

Byggevare

XL-BYGG Sortland   

XL-BYGG Sortland AS har siden 1988 vært leverandør av trelast og andre byggevarer til både proffmarkedet og privatpersoner på Sortland. Bedriften har en omsetning på cirka 100 millioner kroner og er i alt 30 ansatte. 

     
XL-BYGG Harstad  ​

XL-BYGG Harstad ble etablert i 2007, og er en avdeling under XL-BYGG Kvæfjord AS.

XL-BYGG Kvæfjord

XL-BYGG Kvæfjord AS ble etablert i 1996 og ligger på Borkenes.

XL-BYGG Skjærran Byggevare AS

Skjærran Byggevare AS ble etablert i 1985, og har siden 2011 vært med i XL-BYGG kjeden.

 

Andre selskaper